repositori.tecnocampus.catrepositori.tecnocampus.cat
    • English
    • català
    • Castellano
  • Castellano 
    • Català
    • English
  • Login
Listando por materia 
  •   Principal
  • Listando por materia
  •   Principal
  • Listando por materia
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listando por materia "Milk consumption"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-2 de 2

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Cities and milk consumption in Europe, 1890-1936: the emergence of a new market in Spain 

      Hernández-Adell, Ismael; Pujol, Josep (Historia Agraria. 2017;73:59-90, 2017-12)
      One of the main features of the European nutritional transition involved the wide-spread increase in milk consumption, a singular process as it involved the emergence of new consumption preferences.This ...
    • Milk, social acceptance of a new food in Europe: Catalonia, 19th-20th centuries 

      Nicolau-Nos, Roser; Pujol-Andreu, Josep; Hernández-Adell, Ismael (Dynamis. 2010;30:119-139, 2010)
      In this article we analyse the time course of the consumption of fresh milk in different regions of Europe between the 1870s and 1930s. Working from the case of Catalonia, we affirm that the increasing ...
      TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC
       

       

      Listar

      Todo el repositorioPor comunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títuloPor materia

      Mi cuenta

      AccederRegistro
      TECNOCAMPUSTECNOCAMPUS
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC