Show simple item record

dc.contributor.authorCano Teixidó, Alejandra
dc.contributor.authorDangla Sandoval, Irene
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2023-09-25T07:11:19Z
dc.date.available2023-09-25T07:11:19Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/2279
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2022-2023ca
dc.description.abstractDavant les creixents tendències de consum i globalització, la societat té la responsabilitat d'adequar la seva activitat de forma que permeti un desenvolupament sostenible en el temps. Tots els sectors s'han de comprometre en l'adopció de processos ètics i responsables. Donada aquesta necessitat, neix el projecte "Cop de Mà", que busca presentar un nou model de negoci amb compromís social, mediambiental i econòmic. Cop de Mà és una food truck de creps on la prioritat són les persones. S'ha desenvolupat un projecte d'emprenedoria social que aporta un valor únic al mercat a través de la incorporació de processos interns responsables i inclusius i oferint un producte final de qualitat i ètic.ca
dc.format.extent124 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subject.otherModel de negoci, compromís social, food truckca
dc.titleCop de Mà, creps inclusivesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorBernal Fiego, Jordi


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint