Show simple item record

dc.contributor.authorde San Eufrasio Rodríguez, Iria
dc.contributor.authorZafra Fernández, Alba
dc.contributor.otherTecnoCampus. Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del (ESCSET)ca
dc.date.accessioned2022-09-09T11:50:45Z
dc.date.available2022-09-09T11:50:45Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12367/1871
dc.descriptionTreball de fi de grau - Curs 2021-2022ca
dc.description.abstractEl món de la televisió és molt heterogeni i ofereix diversitat de continguts, com els relacionats amb la gastronomia, amb la finalitat de captar l'atenció dels seus espectadors. És tal el seu potencial, que s'han arribat a crear programes de televisió entorn d'ella, els quals han anat acreixent una forta cultura gastronòmica entre els seus espectadors. Per aquesta raó, el present treball de recerca pretén centrar-se en l'àmbit dels restaurants, analitzant l'impacte que té un programa de televisió, en aquest cas Joc de Cartes, en un restaurant que hagi aparegut en ell, tenint en compte factors com el número de ressenyes del restaurant i la valoració dels usuaris en la plataforma de valoració de TripAdvisor, així com l'efecte guanyador. Els resultats demostren que solament les ressenyes augmenten després d'aparèixer el restaurant en el programa de televisió gastronòmic. A més, no es troben evidències de l'efecte guanyador en els restaurants emesos.ca
dc.format.extent92 p.ca
dc.language.isocatca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subject.otherTurisme gastronòmic, programa de televisió, Web Scraping, TripAdvisor, restaurantca
dc.titleEl impacto de un programa de televisión gastronómico en un restauranteca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.contributor.tutorRaya Vílchez, Josep María


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint